Rovakaira ei peri kiinteitä maksuja joulukuussa

Rovakaira ei peri kiinteitä maksuja joulukuussa

21.09.2023

Monien kotitalouksien taloudellinen tilanne on muuttunut aikaisempaa huonompaan suuntaan. Nollakorkojen aika taitaa olla lopullisesti ohi, elinkustannukset ovat nousseet voimakkaana jylläävän inflaation vuoksi ja tulevan syksyn ja talven odotukset ovat ylipäänsä mollivoittoisia lähes kaikilla toimialoilla matkailua lukuun ottamatta.

Rovakaira pyrkii vaalimaan oman alueensa elinvoimaa pitämällä sähkön siirtohinnan mahdollisimman edullisena ja sähkön laadun hyvänä. Jätämme tänä vuonna laskuttamatta joulukuussa kaikilta asiakkailtamme kiinteät maksut. Kotitalouksille tämä näkyy perusmaksun perimättä jättämisenä ja isoille asiakkaille – lähinnä yrityksille – tehomaksun perimättä jättämisenä. Kyseessä on toimenpide, joka pienentää yhtiömme liikevaihtoa noin miljoonalla eurolla. Tätä ei tehdä sen vuoksi, että olisimme ylittämässä alaa valvovan viranomaisen säätelymallin mukaisen kohtuullisen tuoton. Haluamme vain yksinkertaisesti tehdä voitavamme asiakkaidemme hyväksi.

Alensimme hintojamme keskimäärin yhdeksän (9) prosenttia viime vuoden marraskuun alusta lähtien. Sitä ennen hintamme olivat muuttumattomat vuoden 2018 alusta lähtien. Olemme maaseutumaisissa oloissa toimivista yhtiöistä edullisin sähkönsiirtäjä nimenomaan sähkölämmittäjille. Tällä on mielestäni suuri merkitys alueella missä keskitettyjä lämmitysmuotoja on vain harvoissa taajamissa ja missä joudutaan lämmittämiseen käyttämään paljon energiaa.

Haluan tässä yhteydessä vielä kiittää kaikkia asiakkaitamme monipuolisesta vuorovaikutuksesta ja rakentavaa palautetta tarjonneista kontakteista. Siirryn kentältä katsomoon ennen vuodenvaihdetta. Rovakaira jatkaa työtään paikallisessa omistuksessa asiakkaiden ja toimialueen hyväksi.

Hyvää syksyn jatkoa ja talven odotusta!

 

Rovakaira Oy

Tapio Jalonen
toimitusjohtaja


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#energiatehokkuus #energiavinkki #kesämökki #kotona #vapaalla  

Vietä juhannus kestävästi

Lähestyvä juhannus on monille kesän kohokohta. Kesäkelit asettavat haasteita elintarvikkeiden kylmäketjulle. Myös jätehuollosta ja kierrätyksestä on huolehdittava juhannuksena. Tehdään juhannuksesta ekologinen ja iloinen juhla.

#pääkirjoitus #Rovakaira  

Kesän merkkejä

Kesä tulee, hyvä niin. Lunta ja talvea riitti Rovakairan alueella lokakuusta toukokuuhun. Nyt on kuitenkin tulvien aika, alueemme valtajoet Kemijoki-Kitinen ja Ounasjoki laskevat vetensä vauhdilla kohti Pohjanlahtea. Vaikka vettä riittää ja...

#energiansäästö #energiatehokkuus #Rovakaira  

Voiko lapsi säästää sähköä?

Syväsenvaaran koulun 5A -luokkalaiset Alida Uurtamo ja Ella Tarkka tutkivat, miten sähkönsäästövinkit käytännössä toimivat. Säästäen vai sähköttä -tutkimus voitti oman sarjansa tiede-, teknologia- ja keksintökilpailussa Helsingissä keväällä...

Katso myös nämä aihepiirit!

#kotona #Rovakaira #vapaalla #energiatehokkuus #turvallisuus #kolumni #sähköverkko #sähkö #verkkopalvelu #energiavinkki #työ #ilmastonmuutos #pääkirjoitus #viihde-elektroniikka #tulevaisuus #osaaminen #kesämökki #sähkönsiirto #energiantuotanto #ympäristö #laiteuutuudet #puutarha #hyvinvointi #piha #sähköinen liikenne #energiansäästö #kodinkone #resepti #sähkönsäästö #ilmastointi #energiapolitiikka #kaukolämpö #astettaalemmas #toimitusvarmuus #hiilijalanjälki #datahub #sähköpula #lämpö #tekoäly #aurinkopaneeli #testi #lämmitys #aurinko #pääsiäinen #sähköpyörä #kilpailut #sähköauto #ystävänpäivä #sähkömittarit #sähköasennukset #Laskiainen #sähkövero #sahkolasku