#kotona #energiavinkki #energiatehokkuus #kodinkone #turvallisuus #laiteuutuudet #resepti #vapaalla #sähköauto #viihde-elektroniikka #Rovakaira #sähkö #sähköinen liikenne #energiansäästö #lämpö #sähköverkko #hyvinvointi #kolumni #astettaalemmas #piha #työ #verkkopalvelu #puutarha #ilmastonmuutos #tulevaisuus #sähkönsäästö #pääkirjoitus #kesämökki #osaaminen #lämmitys #testi #ilmastointi #valaistus #energiantuotanto #sisustus #sähkönsiirto #sähköpula #ympäristö #kaukolämpö #aurinko #aurinkopaneeli #pääsiäinen #sähköpyörä #moottorilämmitys #hiilijalanjälki #toimitusvarmuus #datahub #energiapolitiikka #sähköasennukset #sähköpalo #tekoäly #sähkögrilli #sähköpotkulauta #sahkolasku #sähköuto #sähkömittarit #kilpailut #kinkkutemppu #Laskiainen #sähkölentokone #kotivara #sähkövero #sähköhammasharja #ystävänpäivä

#resepti

Smoothiella torjut hävikkiä
Artikkeli 11.09.2024

Smoothiessa piilee oikea hävikkitaikuri, johon sopivat hyvin muutamankin yön yli levänneet pehmeät ja makeat hedelmät, marjat ja vaikka pinaatti. Smoothien ravintoarvojen painopisteet ovat helposti muunneltavissa.

Hunajasta on moneksi
Artikkeli 10.09.2024

Hunaja on monipuolinen elintarvike, jonka kaikkia mahdollisuuksia Suomessa ei ole vielä löydetty. Kaupassa kannattaa suosia kotimaista hunajaa. Hifisti hankkii tuotteensa suoraan tarhaajalta.

Lumoudu lipstikasta
Artikkeli 09.09.2024

Nostalginen perinneyrtti lipstikka sopii keiton pääraaka-aineeksi tai mausteeksi ruokiin. Lipstikan maussa voi aistia persiljan, sellerin, purjon ja hiukan mintunkin aromeja. – Lipstikka on todellinen hyötykasvi, sillä melkoisesta puskasta voi ottaa ruoanlaitossa käyttöön lähes kaiken, sanoo yrttitilallinen Terhi Saarinen.

Nokkonen on maistuvaa superfoodia
Artikkeli 28.05.2024

Nokkosen tunnistaa helposti ja se on kätevästi leikattavissa mukaan kotikeittiöön. Nokkonen muistuttaa maultaan vähän pinaattia. Lempeä nokkonen sopii esimerkiksi lettuihin ja piirakoihin.

Energiatehokkaat pataruoat valmistuvat helposti: Nyt kannattaa olla hyvää pataa
Artikkeli 13.02.2024

Nyt on mehevien ja sähköuunissa helposti valmistettavien pataruokien ja muhennosten aika. Pataruoan aktiiviseen työstämiseen menee aikaa yllättävän vähän – ja loput hoitaa uuni lempeällä lämmöllä. Ja pataruoka vain paranee uudelleen lämmitettäessä.

Joulupuuron voi tehdä myös ohrasta
Artikkeli 22.11.2023

Monessa suomalaiskodissa riisipuuro on oleellinen osa joulua. Se perinteisin joulupuuro valmistuu kuitenkin kotimaisesta ja terveellisestä ohrasta.