Lattea eri maitotyypeillä

Lattea eri maitotyypeillä

20.11.2023

Kaipaatko "oikeaa" lattea, cappuccinoa tai macchiatoa – mutta kasvipohjaisella maidolla? Sage on kuunnellut kuluttajien toiveita ja kehittänyt espressokoneen, jonka patentoitu Auto MilQ -maidonvaahdotusjärjestelmä vaahdottaa kaikki maitolajit silkkiseksi mikrovaahdoksi.

Sagen Barista Touch Impress hoitaa koko prosessin puolestasi. Viime vuonna Sage esitteli "assisted tamping" -toiminnon, joka painaa kahviannokseen aina siistin kiekon 10 kilon voimalla ja viimeistelee sen ammattimaisella seitsemän asteen baristakierteellä. Tämä nerokas toiminto yhdistyy nyt kosketusnäyttöön, Auto MilQ -vaahdotustoimintoon ja 30 eri jauhatusasetusta tarjoavaan innovatiiviseen Baratza-myllyyn uudessa Sage Barista Touch Impress espressokeittimessä.

Lisätietoja: www.witt.fi


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#energiansäästö #energiatehokkuus #energiavinkki #kotona  

Pienillä teoilla energiatehokas joulunaika

Kynttilät, kuusi, valot, ruuanlaitto, saunominen ja joulutunnelmasta nauttiminen kuuluvat suomalaiseen jouluun. Pienillä teoilla myös energiankulutus pysyy kurissa.

#energiatehokkuus #energiavinkki #kodinkone #kotona  

Hyödynnä pakkaset – sulata pakastin

Kaikki kylmälaitteet toimivat energiatehokkaimmin, kun ne säännöllisesti puhdistetaan ja sulatetaan. Nyt kun lämpötilat ovat laskeneet koko maassa pakkasten puolelle, kannattaa miettiä oman pakastimen sulatusta.

#kodinkone #kotona #resepti  

Joulupuuron voi tehdä myös ohrasta

Monessa suomalaiskodissa riisipuuro on oleellinen osa joulua. Se perinteisin joulupuuro valmistuu kuitenkin kotimaisesta ja terveellisestä ohrasta.

Katso myös nämä aihepiirit!

#kotona #energiavinkki #energiatehokkuus #kodinkone #laiteuutuudet #resepti #turvallisuus #viihde-elektroniikka #energiansäästö #astettaalemmas #hyvinvointi #sähkönsäästö #piha #testi #lämpö #valaistus #vapaalla #sisustus #ilmastointi #puutarha #sähkö #lämmitys #sähköpula #pääsiäinen #aurinkopaneeli #aurinko #osaaminen #energiantuotanto #tulevaisuus #sähköpalo #sähkögrilli #sähköasennukset #työ #kesämökki #moottorilämmitys #ilmastonmuutos #kaukolämpö #sähkönsiirto #sähkömittarit #verkkopalvelu #Rovakaira #sähköinen liikenne #kolumni #sähköverkko #hiilijalanjälki #sähköauto #kotivara #sähköhammasharja #sahkolasku